banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'daki silahlı saldırıyla ilgili 2 tutuklama

Şanlıurfa'da dün gerçekleştirilen silahlı saldırıda bir kişinin öldüğü, bir kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Şanlıurfa'da bir kişinin öldüğü, kardeşinin ağır yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 3 zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 2'si tutuklandı.bir kişi ise serbest bırakıldı.

Haleplibahçe Mahallesi 2428 Sokak'ta dün silahlı saldırı sonucu Nihat Birgül'ün hayatını kaybetmesi, kardeşi Cemil Birgül'ün yaralanmasının ardından Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, zanlı veya zanlıların yakalanması içinçalışma başlattı.

Ekipler, olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla 3 şüpheliyi gözaltına aldı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si tutuklandı, biri ise adli kontrol şartları uygulanarak serbest bırakıldı.(RHA Ajans)

Anahtar Kelimeler:
Haleplibahçe Mahallesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.