banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfa'daki Göbeklitepe programı iptal edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yılının Göbeklitepe yılı ilan edilmesinden sonra Şanlıurfa'da bu kapsamda birçok etkinlik düzenleniyor.

Bugün düzenlenmesi beklenen Göbeklitepe kültür sanat etkinlikleri kapsamında yer alan müzik ve eğlence programı Hakkari ilinin Irak sınırına Güvenlik güçleri ile PKK arasında çıkan çatışma sonrası 4 askerin şehit edilmesi üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi programı iptal ettiğini açıkladı.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül şunları söyledi : "2019 Göbeklitepe Yılı kapsamında düzenlediğimiz Kültür ve Sanat etkinlikleri içerisinde yer alan Müzik ve eğlence programları 4 Kahraman Askerimizin Şehadeti nedeniyle iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.