banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Şanlıurfa'da yoğun kar yağışı Yolları kapattı
VİRANSEHİR-DİYARBAKIR KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI
Viransehir-Diyarbakır karayolu kar yağışı ve sis nedeniyle ulasıma kapandı. Ulaşıma kapanan yolda, çok sayıda araç mahsur kaldı.
Dün akşam saatlerinde başlayan ve gündüz bugün gün boyu devam eden yağışlar nedeniyle Şanlıurfa Merkez'de bazı yerleri su basarken özellikle Viranşehir ve Siverek Bölgesi'nde kar etkisini artırarak devam ediyor.
Bugün akşam saatlerinde Viranşehir Diyarbakır karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanırken yolda özellikle sis nedeniyle birçok araç mahsur kaldı.
Kaç yaşında Yolda kalan araçlar için yol açma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.
Meteorolojiden edinilen bilgilere göre yağışlar bu gece ve yarın da devam etmesi bekleniyor yağışlar merkezde Yağmur şeklinde devam ederken kırsal bölgelerde Karla Karışık Yağmur olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.