banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Şanlıurfa'da Tombala Oynatanlara  Operasyon

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde bazı kişilerin kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etme girişiminde bulunduğu tespit edildi.yapılan operasyonlarda 5 şüpheli hakkında kabahatler kanunu kapsamında idari para cezası kesildi.

Emniyetten yapılan açıklamada:"AsayişŞube Müdürlüğü* olarak ilimiz genelinde kumar oynamak için yer ve imkan sağlayarak vatandaşlarımızı mağdur edip kazanç saglayan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; son bir ay içerisinde *5 ayrı işyerinde* yapılan kontrollerde *tombala* oynattığı tespit edilen *5 şüpheli şahsa "Kumar oynamak için yer ve imkan sağlama"* suçundan adli işlem yapılmıştır. İşyerlerinde yapılan kontrollerde *5 adet kamera cihazı, 8 adet tv, 5 adet tombala makinası, 1150 adet pul, 190 adet tombala kartı ve 1220 tl para* elde edilmiştir. Tombala oynadığı tespil edilen *104 şahsa* toplamda *33280 tl* Kabahatler Kanunu kapsamında idari para cezası kesilmiştir."Denildi.

Anahtar Kelimeler:
Tombala
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.