banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şanlıurfa'da STK'ların Bayramlaşması 2. Gün Yapılacak

Geleneksel Bayramlaşmamız Devam Ediyor diyen Memur-Sen ve Eğitim -Bir-Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun, Şanlıurfa'daki Sivil toplum Kuruluşları yaptıkları bu programın birlik ve beraberliğimizi artırıcı güzel gelenek olarak devam edeceğini söyledi.

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları adına açıklama yapan İbrahim Çockun:"2016 yılından beridir geleneksel olarak devam eden Şanlıurfa STK’ları bayramlaşmamız (Bayramın 2.günü)  05/06 2019 Çarşamba günü Şehitlik Çamlıkta saat:14:00-16:00 arasında olacaktır. Tüm STK larımızla Dernek,vakıf,oda ve sendikalarımızla beraber birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ,uhuvveti,kardeşliği artırmak için örneklik teşkil eden bu güzel programımız devam etmektedir. Özellikle Ülkemizin tarihin en önemli cenderelerinden geçtiği bir dönemde,tüm STK larımız ve kurumlarımızla beraber kenetlenerek bu cendereden çıkılması gereken bir ortamda birlik ve beraberliğimizi artırıcı bu güzel proğramlarımız devam edecektir. Bu konuda hassasiyet gösteren tüm STK larımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.