banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa'da sobadan zehirlenen yaşlı adam hayatını kaybetti


Şanlıurfa'nın Ceylanınar ilçesi evlana Mahallesi'nde ikamet eden 75 yaşındaki Rıfat Dülek durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Edinilen bilgiye göre yangın, Ceylanpınar ilçesine bağlı Mevlana Mahallesinde yaşandı. Evde yalnız yaşayan 75 yaşındaki Rıfat Dülek, sobaya ateş koyduktan sonra uyudu. Bir süre sonra evden alevlerin yükseldiğini gören komşular, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden ekipler, yangına müdahale ederek içerideki yaşlı adamı kurtarmak için çalışma başlattı.İtfaiye ekiplerinin de büyük tehlike atlattığı olayda evden baygın halde çıkartılan Rıfat Dülek, çağrılan ambulansla Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada tedavi altına alınan Dülek, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cesedi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemleri sonrası defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.