banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Şanlıurfa'da silahlı kavga ile ilgili Valilikten açıklama

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.


Hilali Mahallesi'nde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.

112 Acil Sağlık ekiplerince Halfeti Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ahmet Ertürk (19), müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten olayla ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa Valiliğinin açıklaması şöyle; "İlimizin Halfeti ilçesi Hilalli Mahallesi’nde 05.06. 2023 günü, saat 20.10 sıralarında; H.E., kardeşi H.E. ve F.E. isimli şahıslar, arazi meselesi sebebiyle daha önceden aralarında husumet bulunan akrabaları A.E., M.E. ve Z.E. ile yaşanan kavga neticesinde birbirlerine pompalı tüfekle ateş etmişlerdir.

Olayda A.E. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, M.E. ve Z.E. ağır yaralanmıştır.

F.E. ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Şüphelilerden H.E. yakalanmış diğer şüphelinin yakalama çalışmaları devam etmektedir. Olay ile ilgili Halfeti Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda adli tahkikata başlanılmıştır.

Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.