banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Şanlıurfa'da sağlık alanında gurur verici gelişme
Sağlık alanında yeterince yatırım yapılmadığından şikayet edilen ve Şanlıurfa'dan Batı illerine hasta sevki ile gündeme gelen sağlık alanındaki boşluğu harran üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde dolduruyor. 
Akşam gazetesinin İHA'dan aktardığı habere göre Balıkesir’de bulunan bir hasta, tedavisinin Şanlıurfa’da devam ettirilmesi için uçak ambulansıyla Şanlıurfa Harran Üniversite Hastanesine nakledildi.
Balıkesir Üniversite Hastanesi Nöroloji Servisinde yatmakta olan 67 yaşındaki S.K. isimli hastanın ailesi, S.K.’nın Şanlıurfa’ya sevki için Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü 112 Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezine talepte bulundu. Hastanın tedavisinin devamının sağlanması Şanlıurfa ya naklinin gerçekleştirilmesi yetkililerce gerekli görüşmeler yapılarak Şanlıurfa Harran Üniversite Hastanesinde gerekli şartlar oluşturuldu. Hasta Sağlık Bakanlığı Uçak Ambulansı ile Şanlıurfa Harran Üniversite Hastanesine nakledildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.