banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Şanlıurfa'da Sabahın Erken Saatlerinde Korkutan Yangın

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bir iş yerinde nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. sabahın henüz çok erken saatlerinde çıkan ve bir anda bölgeyi saran alevler mahalleliyi korkuttu. Güne yangınla uyanan Sırrın Mahallesi durumu itfaiyeye bildirdi.

İddiaya göre sabah saat 05.00 gibi balıkçıda çıkan yangın hemen yakınında bulunan düğün salonu ve Alışveriş Merkezine sıçradı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdehale etti.

Yangının kontrol altına alındığı soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Yangında can kaybı yada yaralanan olmazken maddi hasar oluştu.  Yangını söndürürken 2 itfaiye erinin dumandan etkilendiği olay yerinde hazır bulunan sağlık ekiplerinin duruma hemen müdehale ettiği öğrenildi.

Yangının neden çıktığı araştırılıyor.

https://youtube.com/shorts/SCZwMaGoUaY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.