banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfa'da Otomobile silahlı saldırı: 1 ölü

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaşamını yitirdi. Şanlıurfa'da otomobile düzenlenen silahlı saldırıda belediyede güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen 1 kişi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Hayati Harrani Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtilen 31 yaşındaki Ahmet Saitoğlu, aracına binip evine gitti. Aracı evine yakın bir yere park etmeye çalışan Saitoğlu, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Ağır yaralanan şahıs, ihbar üzerine olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay yerine giden polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla   ilgili soruşturma devam ediyor. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.