banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfa'da havuzlar ve spor tesisleri hizmete açıldı

Başlatılan normalleşme sürecinde vatandaşların sosyal ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilmesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından kent geneli ve tüm ilçelerde kurulan Havuzlar, Spor tesisleri, Tesis Oyun Dünyası, gençlik merkezleri hizmete açılırken Sporcuların antrenman yapabilmesi için gerekli olan tüm koşullar adım adım sağlanıyor.

Rutin olarak her gün dezenfekte edilerek gerekli testlerin yapıldığı tesislerde sosyal mesafe, maske, ve dezenfekte kuralları getirilirken gelen vatandaşların ateşleri ölçülüyor.

Sağlık Bakanlığının ve Spor Federasyonları tarafından belirlenen kurallar dahilinde vatandaşların kabulünün yapılacağı havuzlarda, kulvar başına en fazla 3 kişi alınırken seanslarda sosyal mesafenin 2 metre olması, gelen sporcuların kendi ekipmanlarını getirerek dezenfekte edilmiş olması, sporcularında antrenman anı hariç maskelerini takması, Soyunma odalarının ve duşların mümkün olduğunca kullanılmaması gibi bir çok kural getirildi.

Spor tesislerinde bulunan antrenörlerin yapacağı bilgilendirmenin ardından kısa seanslar da yapılacak spor faaliyetlerinde Bay bayan fitness salonları haftanın 6 günü pazartesi hariç Saat 10:00-21:00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet verecek. Her seansta en fazla 8 kişi faydalanabilecekken girişler numaralandırma Sistemi ile yapılacaktır.

Anahtar Kelimeler:
Şanlıurfada Havuzlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.