banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Şanlıurfa'da 'Dur' ihtarına Uymayan Araçtan Uyuşturucu çıktı

Şanlıurfa'da Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan ve kovalamaca sonucu otomobili terk edip yaya kaçmaya çalışan otomobilde satışa hazır 301 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetten yapılan açıklamada,'' Uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadeleye yönelik 18/12/2019 günü yaptığımız çalışmada; İlimizde satışı yapılmak üzere uyuşturucu madde bulunduğundan şüphelendiğimiz 1 araç tarafımızca takibe alınmış, araç durdurulmak istenildiği sırada kaçmaya başlamış, bir müddet kovalamaca sonucu şüpheli araç kaza yapmış ve içerisinde bulunan şüpheli 2 şahıs yine yaya olarak kaçmaya çalıştığı sırada tarafımızca yakalanmışlardır.
Araç içerisinde yaptığımız aramada;
-Her biri 1 Gram olmak üzere 71 parça satışa hazır eroin


 
-2 adet şeffaf poşet içerisinde toplamda 63 gram gelen eroin

-2 adet şeffaf poşet içerisinde toplamda 75 gram gelen Metamfetamin

-4 poşet içerisinde toplamda 163 gram gelen esrar

-1 adet hassas terazi
-uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 960 TL para
tarafımızca ele geçirilmiştir.
Şüpheli 2 şahıs “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama” suçundan, Mevcutlu olarak Adli Mercilere çıkarılacaktır.''denildi.

Anahtar Kelimeler:
Sanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.