banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Şanlıurfa'da dur ihtarına ateşle karşılık verdi

Şanlıurfa’da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve sıkıştırıldığı binanın bahçesinde polise ateş açan şahıs, vurularak etkisiz hale getirildi.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayarak ateş açan şahıs silahla vurularak yaralı ele geçirildi. Olay, saat 16.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ile mücadele kapsamında mahalle aralarında uygulama yapan motosikletli polis timleri, şüphelendikleri Şükrü Ü'yü (32) durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına ateş açarak karşılık veren şüpheli, polisin ateş açarak karşılık vermesi üzerine vurularak ağır şekilde yaralandı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi ile birlikte sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı şahsın ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri bir sürücü kursunun bahçe kısmında olayda kullanıldığı iddia edilen tabanca ele geçirdi.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(RHA Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.