banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfa'da araçları parçalayanlara operasyon: 10 gözaltı

  Şanlıurfa İl Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, yaptıkları çalışmalar neticesinde 13 parçalanmış çalıntı araç ele geçirildi. Yapılan çalışmalar neticesinde 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da, çalıntı ve hacizli araçları motor ve şasi numaralarını değiştirerek parçalayıp, satanlara yönelik İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda parçalara ayrılmış 13 araç ele geçirilirken, 10 şüpheli gözaltına alındı.


Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa'da bazı tamirhanelerde çalıntı veya hacizli araçların ucuz fiyattan alındıktan sonra parçalanarak, satıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Araçların motor ve şasi numaralarının değiştirilip, parça parça satıldığını belirleyen polis, Evren Sanayi Sitesi'ndeki 12 iş yerine operasyon düzenledi. Yapılan baskınlarda 10 şüpheli gözaltına alınırken, parçalanmış 13 araç ile şasi numarası değiştirilmiş 44 araç motoru ve çok sayıda yedek parça ele geçirildi.
Yapılan çalışmalar neticesinde 10 şüpheli şahıs yakalanmış emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edileceği bildirildi.(RHA Ajans)

Anahtar Kelimeler:
Oto Hırsızlık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.