banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfa'da anne sütü eğitimi verildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi-Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Kadın Aile Şubesi  Ahmet Yesevi Kadın Destek Merkezinde uygulanan "Anne sütü ve doğru emzirme teknikleri " seminerini Dr. Öznur Bulut Gazanfer ve Dr.  Derya Kutay sundu.

Bebek emzirme esnasında meydana gelebilecek boğulmaların yaşanmaması için teknikleri anlatan Dr. Öznur Bulut Gazanfer ve Dr.  Derya Kutay anne sütünün önemine değindi.  Katılımcı annelere seminerin sonunda, konu ile ilgili kitapçığı ile 6 aylıktan itibaren bebek beslenmesi ve ek gıdalar ile ilgili magnetli tarifler dağıtıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi-Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan ise Kadın Destek Merkezi hakkında bilgi verdi.

Şanlıurfa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı ve Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Ecz. Gürkan Billurcu, Sağlık Okur yazarlığı kapsamındaki bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini söyledi ve eğitim veren Dr. Öznur Bulut Gazanfer ve Dr.  Derya Kutay'a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.