banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa'da Alışkanlıklarını Bozacak Sistem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ulaşım hizmetlerini kolaylaştıran yazılımlar konusunda bir yeniliğe daha imza attı. Akıllı Tespit Sistemi ile Toplu Ulaşım güzergâhlarındaki konforu bozan aksaklıklar geliştirilen akıllı sistemle anında tespit edilecek.

Ulaşımda yaptığı yenilikçi çalışmaları ile birçok ödüle layık görülen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de emsal niteliğinde bir uygulamayı daha hayata geçiriyor. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma araçlarımıza entegre edilen sistemle; konforlu yolculuğu olumsuz etkileyecek derecede bozuk yol, doğal çukur veya kazılar sonrasında kapatılmayan alanların toplu taşıma aracı seyir halindeyken anlık konum tespitini yaparak Büyükşehir Belediyemizin ilgili birimine mesaj yoluyla uyarılmasını kapsıyor. 

Böylece ilgili birimimiz gün içerinde söz konusu yoldaki tadilatı hızla yaparak sorunu ortadan kaldıracak. Dolayısıyla şehrimizde trafik akışının ve yol kalitesinin daha konforlu hale gelmesi daha hızlı gerçekleştirilmiş olacak ve böylece Şanlıurfa’nın yolları daha da güvenli olacak.

Proje ile Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma aracında Akıllı Tespit Sistemi aktif kılarak çağın gerektirdiği dijital belediyecilik standartlarına ulaşmaya hedefliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir Abdulkadir 4 yıl önce

Akıllı Tespit Sistemini bence kendilerinden başlasalar çok iyi olur. Gözle görünen sorunlara yok sistemmiş yok şuymuş diye para aktaracaklarına, arabaya bir binsinler arkada değil önde otursunlar ne demek istediğimi anlar, tatbiki o zeka varsa. Boşuna para aktarılacak birilerine neymiş ATS icad edilmiş. Güldürmeyin bari. Yorumumu lütfen yayınlayın yoksa sizde mi yandaş habercilerdensiniz diyeceğim. Teşekkürler.