banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa'da AK Parti sürprizi! harita sarıya Boyandı

Şanlıurfa'da açılan sandıklar %35'i bulurken, Suruç'ta HDP seçmen de götürürken diğer 12 ilçede AK Parti seçimlerinde götürüyor.

Cumhur ittifakı adına Harran ilçesinde aday olan Mahmut Özyavuz seçiminde götürürken diğer tüm ilçelerde AK Parti adayları seçimi açık ara önde götürüyor.

Halfeti'de büyük fark var

Şanlıurfa Halfeti ilçesinde ayım olarak atanan Kaymakam Şeref Albayrak ile Seçime giren AK Parti burada HDP de bulunan İlçe Belediye Başkanlığı'nı açık ara farkla alıyor.

Hilvan ve Siverek'te de açık ara önde

AK Parti birçok ilçeden olduğu gibi Hilvan ve Siverek ilçesinde de seçimi açık ara önde götürüyor Siverek'te ve hilvan'da özellikle başabaş geçmesi beklenen seçimin bu sonuçları sürpriz oldu.

Urfa haritası sarıya Boyandı

Seçim sonuçları harita üzerindeki görüntüsü AK Parti'nin renkler olan sarıya Boyandı Suruç dışında Cumhur ittifakı dahil AK Parti tüm ilçeleri ve büyükşehir belediye başkanlık seçimi almış gibi görünüyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 5 yıl önce

bu halfetide oy kullananlar halfetilimi? adil bir seçim deyil, hem urfa ilçelerinde olsun hemde merkezde, türkiye genelinde adil bir seçim olduğuna kimse inanmıyor zati

Avatar
Ayfer 5 yıl önce

Ben inaniyam sayın Ali. Kendi adına konisisan bizim adimiza deil. Siene bizce adildi