banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Şanlıurfa'da 2 Tır çarpıştı: Sürücü ağır yaralı

Şanlıurfa Mardin karayolunda seyir halinde tırın önündeki başka bir tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, sürücü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa-Mardin yolu 40'ıncı kilometrede meydana geldi. Henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen tır önünde seyir halinde olan bir başka tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır sürücüsü ağır yaralandı.

Yoldan geçen sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık,itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tırın içerisinde sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı tır sürücüsü 112 acil sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesinin ardından, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Yaralı tır sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Jandarma Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.