banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfa Büyükşehir'den suya zam açıklaması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfal'da suya zam yapılacak mı yapılmayacak mı ? Şu zammına ilişkin büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül son noktayı koydu.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatıyla 2021 yılında Şanlıurfa’da suya zam yapılmayacağı açıklandı.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklama da 2021 yılında su ücretine TÜFE, TEFE arttırımı yapılmayacağı açıklandı.

Açıklama da şu ifadelere yer verildi; "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ GenelMüdürlüğü olarak Türkiye'deki 30 Büyükşehir içerisinde en ucuz işçe suyunu veren beşinci şehir olarak hizmet vermekte olup Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımızın emri ile pandemi sürecine hiçbir şekilde suya zam talebi olmamıştır. 2020 yılı için 2019 yıında alınan Büyükşehir Belediye Mecliskararı gereği suya TÜFE, TEFE düzenlemesi yapılmıştır. Ayrıca Büyükşehir Belediye Meclis kararnca 2021 yılı için su ücretine TÜFE, TEFE artırımı yapılmayacaktır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.