banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfa Büyükşehir'den Siverek'te Kar Mesaisi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, özellikle yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan kar yağışına müdahale ederek kara küreme ve tuzlama çalışması yaparak vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyor.


Bu yıl geçen yıla göre yağışların gecikmesi ve kent merkezinin henüz beyaz örtüyle tanışmamış olmasına rağmen kar yağışının etkili olduğu Siverek ilçesinde ekipleri seferber eden Büyükşehir Belediyesi herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.


Siverek ilçesinde bulunan ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tek kayak merkezi olma özelliği taşıyan Karacadağ Kayak Merkezi’ne giden alternatif güzergâhlarda tuzlama, kar küreme ve yol açma çalışmaları gerçekleştiren Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri kapanan yollara anında müdahale etti.


Çalışmalar kapsamında Siverek ilçesi Bağlık - Ortaköy - Güldoruğu güzergâhında kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yol Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle tekrar ulaşıma açıldı. Siverek ilçesi Karacadağ Kayak Merkezi güzergâhında karla mücadele çalışmaları da tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.