banner2
Öne Çıkanlar teog news Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden İşçi alımı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşıma araçlarında görevlendirilmek üzere İŞKUR aracılığıyla 25 şoför alımı gerçekleştirdi. Mülakat ve direksiyon sınavının ardından başarılı olan işçiler, kendi kuralarını kendileri çekti. İşçi adayları şeffaf belediyecilik örneği sergileyen Başkan Beyazgül'e ve ekibine teşekkür etti. 

Göreve başladığından bugüne Şanlıurfa'da ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmayı hedefleyen Zeynel Abidin Beyazgül başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi, 8,12 ve 18 metrelik 56 adet otobüs alımı için ihaleye çıkarken, mevcut kadrosunu daha da güçlendirmek için 25 şoför alımı gerçekleştirdi. İŞKUR İl Müdürlüğü üzerinden başvuru yapan şoför adayları ilk olarak işin uzmanlarından oluşan komisyonda mülakatlara alındı. Başvuru yapan 227 aday mülakatların ardından direksiyon sınavına tabii tutularak, sınavda başarılı olanlar arasında kura çekimi yapıldı ve işe girecek isimler belirlendi. 

BAŞKAN BEYAZGÜL: 'BENİM SAHİBİM YOK' DÜŞÜNCESİ ORTADAN KALKMIŞTIR
Şoför kura çekimine katılarak tüm adaylara hayatlarında başarılar dileyen Başkan Beyazgül, attıkları her adımda şeffaflığı ön planda tuttuklarını söyledi. 2 milyon Şanlıurfalıya hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Beyazgül, "Şehir içi toplu taşıma araçlarımızda şoför alımları için gelen tüm arkadaşlara hayatlarında başarılar diliyorum. Kura çekimi öncesi bir komisyon kurduk. Biz yola çıktığımızda '2 Milyon Şanlıurfalı hemşehrimize en şeffaf ve en iyi hizmeti sunacağız' dedik. Kimse 'Benim sahibim yok', 'Benim kimsem yok' şeklinde bir düşünceye kapılmasın. Şoför alımları için toplam 227 arkadaşımız başvuru yaptı. Evrakları tam olan 186'sı mulakatlara geldi ve mülakatlarda başarılı olup, 65 arkadaşımız direksiyon sınavına katılmaya kazandı. Direksiyonda da başarılı kişi sayısı 42. Arkadaşlarımız kendi kuralarını çekecekler ve kuradan ismi çıkan 25 arkadaşımız göreve başlayacak" dedi. 

ADAYLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEŞEKKÜR
Başkan Beyazgül, konuşmasının ardından kura çekimini yine bizzat işçilerin talep ettikleri gibi yapmalarını istedi. Bunun üzerine işçiler, kendileri gelerek kura çekimlerini gerçekleştirdi. Başkan Beyazgül'e yaklaşımlarından dolayı teşekkür eden işçi adayları, "Kendi isimlerimizi kontrol ettik ve yine kurayı kendimiz çektik. Bu şeffaf ve hak edenin kazandığı işçi alımları için başta başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve tüm ekibine teşekkür ederiz" dedi. 

KURADA İSMİ ÇIKAN İŞÇİLER 
Tem tek şoför adayları kendi kuralarını çekerken, kuranın tamamlanmasının ardından isim listesi şu şekilde oluştu: Mustafa Hakan Kısmet, Devriş Kaya, Adem Tekol, Abdullah Melik, Hakkan Deniz, İbrahim Türkmen, İrfan Koyuncu, Abdullah Elçi, Muzaffer Tekkardeş, Kamil Özdemir, İsmail Yılan, Ahmet Taşkıran, Serkan Arslan, Ahmet Alışkan, Abdullah Altundağ, Mehmet Balyemez, Halil Yılmaztaş, Mustafa Kayan, Mehmet Polatkalası, Kerem Taşçı, Halil İbrahim Doğan, Ahmet Gündaş, Mahmut Etik, Gökhan Tokgöz, Hasan Kalparslan.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.