banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor Jan Kuchta Filip Panak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden 'suya yüzde 50 zam' iddialarına yalanlama

ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada kentte suya yüzde 50 zam yapıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.


Zam iddialarına Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

‘’Mesnetsiz iddialarla kamuoyunu yanıltıcı bilgiler sunarak kasıtlı bir şekilde su fiyatlarına yüzde 50 zam yapıldığı şeklinde haberler yapılmakta, yazılar yazılmaktadır.
Bu konuda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak almış olduğumuz herhangi bir karar bulunmamaktadır. Konuyla ilgili görüşmeler ise devam etmektedir. Kasıtlı ve mesnetsiz iddialarla gündemi meşgul eden, bilgi kirliliğine sebep olan kişiler hakkında da yasal işlemler başlatılmış olup, gerekli tüm tedbirler alınmaktadır.
Kurumsal sosyal medya hesaplarımız ve basın açıklamalarımız dışında hiçbir kaynağa itibar edilmemesini rica eder, kamuoyuna saygıyla sunarız''


Kurumsal sosyal medya hesaplarımız ve basın açıklamalarımız dışında hiçbir kaynağa itibar edilmemesini rica eder, kamuoyuna saygıyla sunarız.”(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.