banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfa büyükşehir belediye binası Harran Üniversitesi kampüsünde yapılacak


AK Parti şanlıurfa büyükşehir belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül gap taem'da düzenlediği proje tanıtım toplantısında yeni Büyükşehir Belediye Hizmet binasının yapılacağı yeri de açıkladı.
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül Yeni Büyükşehir Belediye Hizmet binasını Harran Üniversitesi Yenişehir Kampüsü nde yapacaklarını açıkladı.

Beyazgül açıklamasın: "Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sağlamak ve erişebilirliği kolaylaştırmak amacıyla bütün imar planı çerçevesinde belirleyeceğiniz bir alanda yeni hizmet binası yapılması üniversite ile devir mutabakatına varılmıştır Ayrıca bilim adamları ile görüşüp doğruluğunu teyit edilecektir her işimiz Bilim adamlarına danışarak yapacağız daha güzel bir şanlıurfa için projelerimizi açıklıyoruz yeni Belediye Hizmet Binası mevcut harran üniversitesi Yenişehir Kampüsü onun yerine yapacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.