banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Şanlıurfa Büyükşehir Asfaltlamayı Başlattı

Daha önce yüklenici firmada tarafından çalışmaların durdurulmasın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile Köprülü kavşağın yapım çalışmalarını devralan Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına başladı.

Göreve geldiği ilk günden bu yana Şanlıurfa trafiğini rahatlatmak adına birçok çalışma başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, geçtiğimiz gün Karakoyun Köprülü Kavşağında incelemelerde bulunarak çalışmaların Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması talimatı vermişti.

Bunun üzerine bölgede çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlamaya geçti. Bölgede Hummalı bir çalışma sergileyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri,  Köprülü Kavşağın asfaltlama çalışmalarını kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşların kullanımına açacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.