banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Resmi Gazetede Yayınlandı! Milletvekili Gülender Açanal'a Önemli Görev

Reesmi gazetenin bugünkü sayısında yayınlanan Türkiye Büyük Millet Meclisi kararı ile komisyon resmen görevine başladı.

Tıbbi Ve Aromatik Bitki Çeşitliliğinin Korunmasında, Bunların Üretiminde Ve Pazarlanmasında Karşılaşılan Sorunlar İle Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna Üye Seçimine Dair Karar

Tıbbi ve Aromatik Bitki Çeşitliliğinin Korunmasında, Bunların Üretiminde ve Pazarlanmasmda Karşılaşılan Sorunlar ile Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Anayasa’nm 98’inci, İçtüzük’ün 104 ve 105’inci maddeleri uyarınca kurulan (10/361, 405, 406, 407, 410) Esas Numaralı Meclis Araştırması Komisyonunun üyeliklerine Genel Kurulun 08.05.2019 tarihli 75’inci Birleşiminde yapılan seçimde ve Komisyonun Başkan, Başkanvekili, Sözcü ve Kâtip üyelikleri için aynı tarihte yapılan seçimde, aşağıda adları ve seçim çevreleri yazılı milletvekilleri seçilmişlerdir.

Başkan

İbrahim AYDIN

Antalya

AK Parti

Başkanvekili

Recep ŞEKER

Karaman

AK Parti

Sözcü

Refik ÖZEN

Bursa

AK Parti

Kâtip

Zemzem Gülender AÇANAL

Şanlıurfa

AK Parti

Üye

Nevin TAŞLIÇAY

Ankara

MHP

Üye

Servet ÜNSAL

Ankara

CHP

Üye

Ertunç Erkan BALTA

Artvin

AK Parti

Üye

Erkan AYDIN

Bursa

CHP

Üye

Okan GAYTANCIOĞLU

Edime

CHP

Üye

Arslan KABUKCUOĞLU

Eskişehir

İYİ Parti

Üye

Ali Cumhur TAŞKIN

Mersin

AK Parti

Üye

Rıdvan TURAN

Mersin

HDP

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.