banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Ramazan Sokağında Savaş Öncesi Suriyesi Resim Sergisi

Her gece bir STK'nın nöbet tuttuğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Ramazan Sokağında Günyüzü derneğinin nöbet tuttuğu gecede açılan "Suriye'ye Bir Pencere, Savaş Öncesi Suriyesi Resim Sergisi"ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çadırda Ensar muhacir kardeşliğini konu alan Ahmet Gündüz hoca tarafından verilen sohbette bir çok STK başkanının hazır bulunduğu gecede açılan resim sergisi ile ilgili konuşan Suriyeli Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Halil, "Savaş öncesi ayakta olan bu nadide eserlerin hiç birisi şu an ayakta değil. Şu anki yıkılmış hallerini burada sergilemek istemedik. Ramazan günü yürek burkan manzarayı insanların yüreği kaldırmaz diye sergide yer vermedik" dedi.

Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede kendilerine böyle bir imkan sağladığı için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiklerini belirten Günyüzü Derneği Başkanı Veysel Toprak, Ayrıca geceye yoğun ilgi gösteren STK temsilcilerine ve vatandaşlara teşekkür ettiğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.