banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi

Nihat Çiftçi’den Kent Konseyine Ziyaret

Burada bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, “Büyükşehir Belediyemize veda ziyareti gerçekleştirdik. Gönüllü bir kent konseyi üyesi olarak Başkanımızın emrindeyiz. Kısa bir sürede güzel çalışmalara imza atılarak Kent Konseyimizden Büyükşehir Belediyemize önemli raporlar geldi. Gerek Tarım, Turizm, Kültür varlığını koruma, mimari açıdan ve ulaşım açısından birçok noktada kendilerinden istifade ettik. Birçok noktada istişare heyeti olarak kent konseyimiz Büyükşehir Belediyemizi besledi. Bu kapsamda tüm komisyonlarımıza ve Kent Konseyi Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 1,5 yıla aşkın süre içerisinde birlikte çalıştık. Şanlıurfa’ya hizmetlerinde katkıda bulunmaya çalıştık, Kent Konseyinin kurumsallaşması açısından kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa büyük bir mesafe kat ederek güzel çalışmalara imza attık” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.