banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Motosiklete çarpan sürücü olay yerinden kaçtı: 1 yaralı

Şanlıurfa’da bir otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.


Kaza,Eyyübiye ilçesi Eyyüp Peygamber caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre plakası ve sürücüsü tesbit edilemeyen bir otomobil,Eyyüp Peygamber caddesi eski hayvan pazarı yanında bir motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddeti ile motosiklet hurdaya dönerken sürücü ismi öğrenilemeen sürücü yaralandı. 112 acil sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü Şanlıurfa Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

’Otomobil olay yerinden kaçtı’

Öte yandan, motosiklete çarparak sürücünün yaralanmasına sebep olan otomobil ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri kaçan araç ve sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.