banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Minik Öğrenciler Osmanbey Kampüsünde Fidan Dikti

  
Fidan dikme töreni şenlik havasında geçti öğrencilerin hazırlamış olduğu skeçler sergilendi ezberlemiş olduğu şarkılar söylendi. 
fidan dikme törenine İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay adına şube başkanı Muharrem Çelik TEMA Vakfı Şanlıurfa Haliliye temsilcisi Ercan Şakir, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Dr. Recep Çiğdem üniversite Genel Sekreteri Abdulhakim Dündar Harran Üniversitesi Genç Tema Kulüp başkanı yavuz Yaman ve üyeleri ve 150 öğrenci öğrenci velileri öğretmenler katıldı.

 Fidan dikme törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Arge Üyesi ve Yeşilay şube başkanı Muharrem Çelik, “Bu fidanları dikmekte ki amacınız doğaya sahip çıkmak ülkemizi ve ilimizi yeşillendirmek ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır” diyerek programa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. 
 Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Recep Çiğdem, üniversite kampüsünde yapılan fidan dikme törenine çok anlamlı ve önemli olduğunu belirterek bu çalışmalarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Tema Vakfı Haliliye Temsilciliğe Yeşilay Şanlıurfa şubesine teşekkür etti. 
Bu Fidanlar büyüdükten sonra ülkemizin ekonomisine ve ülkemizin zenginliğine katkı sunacaklarını söyleyerek yeşili daha da yaymamız gerektiğini vurguladı .
TEMA Vakfı Haliliye Temsilcisi Ercan Şakir’de vakıf olarak her sene bu tür aktiviteleri daha da yayarak yaptıklarını söyleyip katkı yapan herkese teşekkür etti. Konuşmalar sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere dağıtmak üzere gönderilen hediyeler öğrencilere verildi fidan dikme töreni birlikte gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.