banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Milletvekili Eyyüpoğlu Çarşı Esnafından Destek İstedi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile birlikte Haşimiye bölgesinde esnaf ile bir araya gelen Milletvekili Eyyüpoğlu, Esnaf ve vatandaşlardan destek sözü aldı.

Şanlıurfa’nın her ilçesini adım adım gezip vatandaşlardan 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için destek isteyen Eyyüpoğlu, Seçimlerin 28 Mayıs Pazar günü yine aynı olgunluk ve hoşgörü İle gerçekleşeceğini vurguladı. 

28 Mayıs seçimlerini önemini esnaf ve vatandaşlara anlatan Eyyüpoğlu; “Her zaman sahada olduk, şimdide sahalarda olacağız. Durmadık, durmayacağız. Centilmenlik içinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İçin 2,5 milyon farkın artması İçin sahadayız. Meclis çoğunluğunu alan Cumhur İttifakının 2.turda farkı daha da açarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İle devam diyeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Av. İbrahim Eyyüpoğlu’nun seçim çalışmalarına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un yanı sıra, AK Parti Eyyübiye ilçe teşkilatı ve meclis üyesi Yakup Kılınç’da yer aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.