banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

MEYAD Başkanı Mehmet Guli Aslan’dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı



Toplumun bilgi alma ihtiyacını, doğru ve tarafsız verirken gece gündüz demeden fedakârca çalışan Gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü Tebrik ettiğini belirten MEYAD Başkanı Aslan, “Üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle mesleğini icra eden Yazılı, Görsel ve İnteraktif olarak çalışan gazeteci ve yazar arkadaşlarımız, vatandaşı bilgilendirilmesinde önemli rol üstleniyor. Yalan ve yanlış bilginin hızla yayılma imkanının ortaya çıktığı aşikâr olduğu böyle bir dönemde, doğru ve ilkeli haberi hızlı bir şekilde yayan arkadaşlarımızın görev sırasında birçok zorlukla karşılaşıyor” dedi.
Çalışan gazetecilerin bu görevi hakkıyla ifa ederken aynı zamanda ekonomik zorluklarla mücadele ettiğini dile getiren Aslan; “Her şey toz pembe değil. Gelişen teknoloji ile medyanın gücü ve etkisi hergün biraz daha artmaktadır. Her yıl kuru bir kutlama ile geçiştirilen çalışan gazeteciler günü bu yıl, çalışan arkadaşlarımızın ekonomik ve sosyal olarak kötüye giden koşullar masaya yatırılarak çözülmesini umut ediyoruz. Sadece kutlama ile geçirilmeden çalışanların var olan sorunlarının çözüme kavuşturulduğu bir gün olması dileğiyle tüm arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.