banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Meşhur Urfa Narı Garibanlara Dağıtılıyor

Şanlıurfa’ya yetişen, tadı ve güzelliği ile türkülere konu olan Şanlıurfa narı Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere ikram ediyor.
Tadı ve görüntüsüyle harika bir güzelliğe sahip narları kendi fidanlığında organik olarak yetiştiren Büyükşehir Belediyesi, bunları dar gelirli ailelere ikram ediyor. Belediye tarafından geleneksel hale getirilen meyve ikramlarını sürdüren halkın takdirine mazhar oluyor.

Özellikle Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde durduğu bu proje kapsamında Şehit Nusret Fidanlığında 900 Hicaz Nar türü ağaçtan toplanan narlar önceden tespit edilen ailelerin adreslerine teslim ediliyor.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan yaklaşık 200 dönüm üzerine kurulu olan Şehit Nusret Fidanlığında her yıl mevsimine bağlı olarak organik üzüm, elma, nar, kayısı ve zeytin gibi birçok meyve çeşidi yetiştiriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı olarak fidanlığın bakımı yapılarak toplanılan ürünler Sosyal İşler Daire Başkanlığı personellerine aracılığıyla ailelere ulaştırılıyor.
 

Anahtar Kelimeler:
Urfa Narışanlıurfa Narı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.