banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

MEHMETÇİK’E YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Şanlıurfa’nın her geçen gün büyüyen ilçesi Karaköprü’de yeni yerleşim alanlarıyla beraber yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri yeni yollar açarak ihtiyacı gideriyor.

İmara açılan alanlarla birlikte yapılaşmanın önemli bir oranda arttığı Mehmetçik Mahallesinde yeni yollara ihtiyaç duyulurken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla Fen İşleri ekipleri uygun olan yerlerde yeni yollar açarak mahalleye kazandırıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kış ayları gelmeden mahalledeki yol sıkıntısını önemli oranda bitirmeyi hedeflediklerine dikkat çekerek, fen işleri ekiplerinin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli, "Karaköprü sürekli talep gören gözde bir ilçe olduğu için yapılaşma alanlarımız gün geçtikçe artıyor. Mehmetçik Mahallemiz de bu anlamda inşaatların fazla olduğu, yeni yapılarla nüfusunu artıran bir potansiyeldedir. Biz de mahallemizdeki eksikleri biliyoruz ve gidermek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her şeyden önce yol geldiği için mahallemizde yeni yol açma çalışmalarımızı yoğun bir tempoyla sürdürüyoruz.

İnşallah kış ayları gelmeden mahalledeki yol ihtiyacını önemli oranda bitirip vatandaşlarımızın bu yönde sıkıntı yaşamasının önüne geçeceğiz. Yeni yollarımız ilçemize ve Mehmetçik Mahallemize hayırlı olsun.”

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dahilinde Doğukent, Seyrantepe, Güllübağ ve Batıkent mahallelerinde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.