banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Manisalı Bakkallar Şanlıurfa’ya hayran kaldılar

Manisa ili Turgutlu ilçesinden yaklaşık 50 tane Bakkal esnafları, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter aileleri ile birlikte 3 gün boyunca Şanlıurfa’yı gezdiler.
Mardin, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın Tarihi ve Turistik yerlerini doya doya gezen Bakkallar Şanlıurfa’ya hayran kaldılar.
Konu hakkında görüşlerini açıklayan Turgutlu Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ergün ÇOLAK “Şanlıurfa’yı üyelerimizle birlikte görmeyi çok istiyorduk. Bu sebeple bir organizasyonla yaklaşık 50 tane üyemizi eşleri ile birlikte Şanlıurfa’ya getirdik, buradan Mardin, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın tarihi yerlerini gezip görme imkanımız oldu. Şanlıurfa’yı çok beğendik, Desteklerinden dolayı Şanlıurfa Bakkallar ve bayiler Odası Başkanı Mehmet ALTUN’a Teşekkür ederim” dedi. Daha sonra görüşlerini açıklayan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet ALTUN “Manisa’nın Turgutlu ilçesinden yaklaşık 50 tane Bakkal esnafları Şanlıurfa’yı ziyaret ettiler. Bundan çok memnun olduk. Bu tür organizasyonlar ve aktiviteler sayesinde Doğu ile Batı, Ege ile Güney illerinde yaşayan insanların birbirini tanıması kaynaşması, sosyal diyalogların gelişmesi açısından çok olumlu buluyorum, Turgutlu esnafları bize şeref verdiler, bizleri onurlandırdılar. Ben de Başarılı ve çalışkan Başkanımız Sayın Ergün ÇOLAK’ı ve ekibini kutlarım. Ayrıca Manisa Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı sayın Hasan Geriter’e de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.