banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Maganda kurşunu genci kafede yakaladı

Şanlıurfa’da 14 yaşındaki Mahmut Korkmaz’ın başına maganda kurşunu isabet etti. Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesi devam ediyor. Polis, olayı gerçekleştiren kişinin bulunması için çalışma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Balıklıgöl Platosu’nda meydana geldi. İddiaya göre, yakınlarıyla kafede oturan Mahmut Korkmaz’ın başına maganda kurşunu isabet etti. Yere yığılan gence, yakınları ve kafedekiler yardım etti.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı gence ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Daha sonra yaralı genç, Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan gencin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.(Ruha Haber Ajansı)

Anahtar Kelimeler:
Balıklıgöl Platosu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.