banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

KUNTER KURT ŞANLIURFA CEZAEVİNDEKİ  ZORLUKLARLA BAŞA ÇIKMA EĞİTİMİ VERDİ

Şanlıurfa Kent Konseyi ve Şanlıurfa E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürlüğünün işbirliğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında Davranış bilimleri uzmanı Kunter Kurt Şanlıurfa Cezaevindeki tutuklu ve hükümlülere "Zorluklarla Başa Çıkma Teknikleri" hakkında eğitim verdi.

Yetişkinlere ve çocuklara ayrı ayrı eğitim veren Davranış bilimleri uzmanı Kunter Kurt: "Şanlıurfa 2 nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda "tutuklu ve hükümlülere" yönelik eğitimimi tamamladım.Kurum Müdürü Sn.Fatih Sertaç Çelik'e, Eczacı Gürkan Bey'e, Kurum Psikologlarına ve Sosyal Hizmet Uzmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Şanlıurfa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı ve Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Ecz. Gürkan Billurcu ise "Cezaevinde kalanlar için çeşitli etkinlikler ve bilgilendirmeleri paydaşlarımızla yapıyoruz. Bugün Davranış bilimleri uzmanı Kunter Kurt eğitim verdi. KEndilerine teşekkür ederiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.