banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Koronavirüs Salgınına Karşı Seferber Olmuşlar

ŞANLIURFA / Tüm dünya'da olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye İlçe Belediyesi, vatandaşların takdirini kazanıyor.

Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında adeta seferberlik başlatan Eyyübiye Belediyesi salgının görülmeye başladığı ilk günden itibaren alınan tedbirler kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaş sağlığı ve hijyeni ön planda tutan ekipler, ilçeyi adeta köşe bucak yıkıyor. Girilmedik cadde ve sokak bırakmayan ekipler, işyerleri başta olmak üzere, vatandaşların yoğunluk oluşturduğu her alanı pırıl pırıl yapıyor. Çalışmalara sabahın erken saatlerinde başlayan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdüren ekipler, girilmedik nokta bırakmamaya özen gösteriyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla çalışma yürüten ekiplere teşekkür eden vatandaşlar,” Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Sağ olsun Eyyübiye Belediyesi her yeri temizliyor. Bizler her zaman ekipleri sahada görüyoruz. Başkanımız ve Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından memnunuz. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.