banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Kaymakamlara Talimat Verildi: Kararlar Titizlikle Uygulansın

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Vali Yardımcıları ve Kaymakamların katılımıyla koronavirüs pandemisi gündemiyle bir toplantı gerçekleştirdi.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, kontrollü sosyal hayat sürecinin başladığı 1 Haziran 2020 tarihinden bu yana salgının il genelindeki durumu, sağlık ve denetim teşkilatlarının çalışmaları ile alınan tedbir kararları değerlendirildi.
Salgının geniş kitlelere yayılmasının önlenmesinde en önemli tedbirin maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına riayet olduğunu hatırlatan Vali Erin, Mart ayından bu yana devam eden tedbir ve denetimin öncelikli olarak gündemde kalmasına devam edilmesine dikkat çekti.
Cumhurbaşkanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Bakanlıklar ile yerelde alınan tedbir kararlarının harfiyen uygulanmasından birinci derecede sorumlu olanların, mülki idare amirleri olduğunun altını çizen Vali Erin, tüm ilçelerde alınan tedbir kararlarının titizlikle uygulanması ve gelişmelerin yakından takip edilmesi talimatını verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.