banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Karaköprü Güveren Mahallesini Sevindiren Gelişeme

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelere hizmetlerini aralıksız bir şekilde götürmeye devam ediyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri tarafından Dolunay (Güveren) kırsal mahallesinde başlatılan çalışmalarla mahalleyi tozdan ve çamurdan arındırıyor

Karaköprü Belediyesi ilçenin her tarafına hizmet götürerek kalkındırmaya devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri kırsal mahallelerde köy içi yolları stabilize malzeme serimiyle temizleyerek kırsalı çamurdan ve tozdan arındırıyor.

İlçeye bağlı Dolunay (Güveren) kırsal mahallesinde başlatılan çalışmalarla köy içi yollar stabilize malzeme serilerek yenileniyor. Daha önce 86 kırsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 176 kırsal yerleşimde köy içi yollarda çalışma yaparak kırsalı toz ve çamurdan kurtaran Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler ekipleri özellikle yollarda deforme oluşan köylerden başlayarak köy içi yol çalışmalarına devam ediyor.

Göreve ilk geldiği günden beri kırsal mahallelere yatırım ve hizmet götüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsaldaki vatandaşların taleplerini karşılamak adına çalışma yürüttüklerini kaydetti. Başkan Baydilli, "Kırsal Mahallelerimizi merkezden farksız görüyoruz ve hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Kırsal mahallelerimizde köy içi yolları yeniliyoruz ve yazın toz, kışın da çamur oluşumunu engelleyerek kırsaldaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısı yaşamamasını sağlıyoruz. Özverili bir şekilde çalışan kırsal hizmetler ekiplerimize teşekkür ediyorum       " dedi.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür eden Dolunay (Güveren) Mahalle Muhtarı Rufat Toprak,“Karaköprü Belediyesi kırsal ekipleri mahallemize hizmet getirdi. Çamurlu yollardan bizleri kurtarıyor. Belediye Başkanımız Metin Baydilli ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten Mahalle sakinleri ise Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.