banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Karaköprü Belediyesi İşçiler İçin Sözleşme İmzaladı

 Karaköprü Belediyesi kendisine bağlı BELKAR şirketinde bulunan 107 personel için yetkili Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi yapıldı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve personel adında yetkilendirilen Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak tarafından atılan imzalar sonucu gerçekleştirilen sözleşmeyle işçilerin maaş ve haklarında gerekli düzenlemeler yapıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yapılan sözleşmenin hayırlı olmasını dilerken, "Gönül isterdi ki bütçemiz ve şartlarımız daha uygun olsun da personelimize daha fazla imkan sunalım. Biz personelimiz için şartlarımızı gerçekten zorladık ve elimizden geldiğince onların faydasına  bir sözleşme yapmaya çalıştık. Personelimizin de ilçemiz için yapacakları hizmetlerle bunun karşılığı vereceğinden şüphem yok. Toplu iş sözleşmemiz BELKAR şirketimize bağlı personelimize ve belediyemize hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak da Başkan Baydilli'ye ve şirket yönetimine gösterdikleri fedakarlıklar için personel adına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.