banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu akçakale Belediye Başkanlığı

Karacadağ'da Yoğun Kar Yağışı, Araçlar Mahsur Kaldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan ve bölgenin tek kayak merkezi olan Karacadağ Kayak Merkezinde etkili olan yoğun tipi ve fırtınadan dolayı onlarca araç yolda mahsur kaldı.
Hafta sonu kayak yapmak amacıyla çevre il ve ilçelerden günübirlik olarak Karacadağ kayak merkezine giden tatilciler, yoğun tipi ve fırtınadan dolayı yolda kaldı. İhbar üzerine mahsur kalan vatandaşları kurtarmak amacıyla jandarma ve yol açma ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolda mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Siverek Belediye ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor.(Ruha Haber Ajansı)

Anahtar Kelimeler:
Karacadağ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.