banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kanal Urfa Yılın En İyi Televizyonu Seçildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen ve bu sene 5.si düzenlenen ödül töreninde Şanlıurfa'dan yayın yapan KANAL URFA Televizyonu yılın en iyi yerel televizyonu seçildi.

Medya için yasama, yürütme ve yargının ardından dördüncü güç tanımlaması yapıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çünkü medya, işlevi itibariyle, toplumun hakkını, hukukunu, çıkarını koruma gibi bir kamu görevi yürütür. Sınırlı bir alanda ama çok hayati görevler ifade eden yerel medya ise sistemin âdeta kılcal damarları gibidir. Ulusal medyayı besleyen de yine yerel medya mensuplarıdır” diye ekledi. 
 
Kanal UrfaTelevizyonu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.  Kanal Urfa TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru yaptığı açıklamada; "Bu gurur tüm Şanlıurfamızın bu ödülü tüm Şanlıurfalılar adına aldım. Almış olduğum bu ödülde emeği bulunan tüm çalışanlarımıza programcılarımıza ve en önemlisi bizlere bu ödülü layık gören Anadolu Yayıncılar Derneği'ne ve siz değerli izleyicilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.