banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İzinsiz Kazı Yapan 3 Kişi  Suçüstü Yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Kültür ve Tabiat Varlıkları Kaçakçılığına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde; Ceylanpınar İlçesi mülki sınırları içerisinde bir evin bodrum katında izinsiz yapılan kazıda 15 Metre genişliğinde Kaya mezarı odası belirlendi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Ceylanpınar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, ilçe kırsalında izinsiz kazı yapanların yakalanması içinçalışma başlattı.

Ekiplerce takibe alınan 3 şüpheli, izinsiz kazı yaparken suçüstü yakalandı.Kazı yapılan alanın, Roma dönemindeki zengin, soylu ve ekonomik durumu iyi olan 3 kişiye ait 15 metrekare çapındaki kaya mezar odası olduğu belirlendi.

Şüpheliler, işlemleri için  jandarma merkezine götürüldü.( RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.