banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK FABRİKA YÜKSELİYOR

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen istihdam atağı programı kapsamında Karaköprü Belediyesinin şehre kazandıracağı fabrikanın yapımı için çalışmalar sürüyor. Organize Sanayi Bölgesinde kazandırılacak olan fabrika, ayakkabı üretimi sektörüne hizmet edecek ve yüzlerce vatandaş için istihdam oluşturacak.

Fabrikada zemin çalışmaları tamamlanırken, hazır kolonların yerleştirilmesi, iç ve dış dizaynının tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki aylarda hizmete hazır hale gelecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, rutin belediyecilik faaliyetlerini yürütürken vatandaşların istihdamını da düşünmek zorunda olduklarını belirterek Şanlıurfa’da başlatılan istihdam atağına fabrika yaparak destek verdiklerini söyledi.

Başkan Baydilli fabrika projesi için şunları söyledi: “Bizim bu şehre sadece belediye hizmeti borcumuz yok aynı zamanda şehri kalkındırma borcumuz da bulunuyor. Tabi ki rutin belediyecilik çalışmalarımızla vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz ancak vatandaşımızın istihdamı da çok önemli bir konudur. Bu konuda kamu kurumları olarak kayıtsız kalmadık ve şehrimize yeni fabrikalar kazandırma projesini hayata geçirdik.

Şu anda çalışmaları Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikamızın yapım çalışmaları devam ediyor ve bu yıl içinde bitirip faaliyete girmesini hedefliyoruz. İnşallah kuracağımız fabrika ile birçok gencimiz, vatandaşımız iş sahibi olup ailesini geçindirecek, bunun yanında Şanlıurfa da bizim ve diğer kurumlarımızın yapacağı fabrikalarla bir üretim merkezi haline gelecek. Fabrikamız Şanlıurfa’ya ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Baydilli fabrikanın bir an önce bitirilmesi için de yüklenici firmaya talimat verdiklerini ve en kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.