banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK ADIM! EYYÜBİYE BELEDİYESİ FABRİKASI KURUYOR

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen istihdam seferberliği programı kapsamında, yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak fabrika için ihale ilanına çıktı.  Genç nüfusun en fazla olduğu bölgelerin başında gelen Eyyübiye’de, istihdam seferberliği devam ediyor. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra istihdam projeleriyle de adından söz ettiren Eyyübiye Belediyesi, yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak ayakkabı fabrikası için ihale ilanına çıktı. Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Organize Sanayi işbirliğiyle Eyyübiye Belediyesinin öz kaynaklarıyla kurulacak olan fabrika için geri sayım başladı. 5171 metre kare alanın 3608 metre karelik kapalı alanında inşa edilecek alan kompleks bir tesis olarak inşa edilecek. Teknolojik imkanlar gönüne alınıp, büyütülebilir ve genişletilebilir özelliklere sahip olan fabrika enerji çeşitliliğine de uygun bir şekilde yapılacak.

13 Eyyül’de ihalesi yapılacak olan ve yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak fabrikayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” İstihdam seferberliğimiz devam ediyor. Öz kaynaklarla yapılacak fabrikanın ihale ilanına çıkıldı. İnşallah kısa süre içinde yapım çalışmalarını başlatıp, hizmete sunacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu oldun.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.