banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

İl Başkanı Yıldız, Ekibiyle İstanbul'a Çıkarma Yaptı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız; namı diğer “Atom Karınca”, ekibini topladı, İstanbul’un yolunu tuttu. Kapsamlı bir çalışma programı hazırlayıp, stratejiyi belirleyen Yıldız, Şanlıurfalılardan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için gece gündüz çalışıyor.
 
Yaklaşık 2 milyon nüfuslu olan ancak, şehir dışına göç veren kentler arasında ilk sıralarda yer alan Şanlıurfa, İstanbul’da yaşayan hemşeri sayısı ile de dikkati çekiyor. Binlerce Şanlıurfalının yaşadığı kente ekibi ile birlikte adeta çıkarma yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa’daki seçim başarısının ardından İstanbul’daki rövanşı da almak için de aynı hırs ve azimle çalışıyor. “Memleketin geleceğine katkı sunmak boynumuzun borcudur” diyen İl Başkanı Yıldız ve ekibi, seçim yasakları başlayıncaya kadar İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalılarla birebir görüşmeler yapacak.
 
Her ne kadar metropol kent olsa da gelenek ve göreneklerini birebir yaşatan, kanaat önderlerinin hakimiyetinin güçlü olduğu Şanlıurfalıların sayısı Bakırköy, Bahçelievler ve Üsküdar civarında yoğunlaşıyor.

İstanbul’a çıkartma yapmadan önce detaylı bir araştırma yaparak, hedef noktaları tespit eden Bahattin Yıldız, kapsamlı bir çalışma programını da koltuğunun altında İstanbul’a götürdü.

Aşiretlerin önde gelen isimleri ve kanaat önderleri başta olmak üzere gün gün, saat saat çalışma programı hazırlayarak, stratejiyi belirleyen Bahattin Yıldız, seçim yasakları başlayıncaya kadar dört koldan İstanbul’u karışlayacak.
 
AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, konuya ilişkin açıklamasında, seçimlerdeki en büyük avantajın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsına olan güven ve Binali Yıldırım’ın ciddi tücrübesi olduğunun altını çizerek, “Biz de İstanbul’daki değerli hemşerilerimizle görüşmek ve desteklerini istemek için yollardayız. Bunu vatanımıza, milletimize bir borç kabul ediyoruz. Son nefesimize kadar milletimizin hizmetkarıyız. İnanıyorum ki; Şanlırufa’da AK Parti’mizin elde ettiği seçim başarısı İstanbul’da da tekrarlanacaktır. Ben tüm Şanlıurfalı hemşerilerime şimdiden teşekkürlerimi sunmak istiyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsot Ali 5 yıl önce

Atom karınca filen demiyoruz biz başkana. Bu site bunu nerden çıkarıyor????

Avatar
Teşkilatçı 5 yıl önce

Bahattin Başkanın akıl hocası kimdir bilmem ama bu zamana kadar kendine yakın medyayı ve grupları kullanıp ismen sivrilmeye çalışanların hepsi kayboldu gitti. Bu dava isim yüceltme davası değildir. Bu girişimler genel merkez tarafından da yakından izlenmektedir. Bu böyle biline!!!!!!

Avatar
Haberci 5 yıl önce

Vay, vay, vay habere bak! :)

Avatar
Çizgi film Uzmanı 5 yıl önce

Atom karınca dünyanın en güçlü karıncası ise en hızlı canlısı da Speedy Gonzalestir..

Misafir Avatar
Çizgi Film Talebesi 5 yıl önce @Çizgi film Uzmanı

Peki bu durumda Şanlıurfa teşkilatının Hızlı Gonzales'i kimdir üstad? Bu konuda Aslan kardeşlerle hem fikir olabilecek misiniz bakalım...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Feridun 5 yıl önce

Altı üstü 5 kişi var değişik rumuzlarla yorum yapan bide birbirlerine ayar verme derdindeler olaya gel

Avatar
Yorumcu 5 yıl önce

haber sitelerinde çok çıkan siyasetçiler pek uzun ömürlü olmuyorlar. bu delikanlı yakında görevden alınır...

Avatar
Klementina'nın düşmanı Ateşadam 5 yıl önce

Akıllı olun doğru dürüst yorumlar yapin ve konu dışıña cıkmayın

Avatar
Mr. Brownn 5 yıl önce

Sayın isot ali lakaplı gerçek ismini bile yazmaktan aciz insan biz atom karinca diyoruz. Demiyoz diye kendi adina konuş. Üniversite ögrencilerine melemen bile yaptı adam. Seni seviyoruz başkan...

Misafir Avatar
İsot Ali 5 yıl önce @Mr. Brownn

Mr. Brown kendi adın galiba menemenci?

Beğenmedim! (1)