banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

İHH Ramazan Öncesi Garibanları Sevindirdi

Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan İHH Şanlıurfa il temsilcisi Behçet Atila şunları söyledi:
İHH olarak Şanlıurfa Merkezde bugün 1050 (binelli) ihtiyaç sahibi yetim aileye Ramazan Gıda Kolisi dağıttık.

Şanlıurfa'daki dul ve yetim ailelerden 1.050 (binelli) aileye Eyyübiye’de bulunan Büyükşehir Belediyesi Hayati Harrani Gençlik Merkezi bahçesinde ramazan gıda kolisi dağıttık.Sabahın erken saatlerinden(sabah namazına müteakip) hummalı bir çalışma ile sahaya getirilen yardımlar pandemi kurallarına da azami derecede dikkat edilerek dağıtıldı. Son bir ayda içerisinde 3.500 aileye gıda kumandası ulaştırdık. Bağışçılarımıza/hayırseverlere ve emeği geçen tüm kardeşlerimize müteşekkiriz. 
  
Geçen ay içerisinde de yerli ve muhacir toplam 3500 yetim çocuğa toplam 500.000 tl civarı nakdi yardımda bulunmuştuk.
Ramazan ayı içerisinde fakir ve yetimlerimize ayni ve nakdi yardımlarımız devam edecektir. Bu yıl pandemiden dolayı iftar programları yapamayacağız ancak iftarlık yemekler paket şeklinde hazırlayarak çok mağdur olan ailelerimizin evlerine götürmeyi düşünüyoruz. Bu nedenle bağışçılarımızdan iftariye paket yemek ve yetimlerin bayramlıkları için destek bekliyoruz.
 
Tüm islam aleminin ve halkımızın ramazanı şeriflerini tebrik ederiz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.