banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

İdlip'teki Şehitler İçin Urfa'da Kongre İptal Edildi

Türkiye Belediyeler Birliği öncülüğünde  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Harran Üniversitesi işbirliğinde  02-04 Mart günlerinde arasında yapılacak olan " iptal edildi. 

Bugün başlaması beklenen kongre ile ilgili olarak yapılabn açıklamada; Türkiye Belediyeler Birliği'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Harran Üniversitesi işbirliği ile 02-04 Mart günlerinde düzenleyeceği "Kadın ve Tarih Kongresi" İdlib'de meydana gelen hain saldırı sonucunda şehit olan askerlerimizin yası nedeniyle iptal edilmiştir" denildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile aynı haftada planlanan Kadın ve Tarih Kongresine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hatice Karahan, eski bakanlardan İmren Aykut, MEB Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran, BM Kadın Birimi Türkiye Direktörü, Asya Varbanova, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Başkan Yardımcısı Barbara Toce, Prof. Dr. Aşkın Asan, BM Nüfus Fonu Toplumsal Cinsiyet Program Koordinatörü Meltem Ağduk, yazarlar İpek Çalışlar ve Nazife Şişman, iş insanı Demet Sabancı Çetindoğan, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut, hukukçu Kezban Hatemi, gazeteciler Pelin Çift, Başak Koç, Maria Ramos ve çok sayıda akademisyen, STK temsilcisi ile parlamenter katılacaklardı.

Konu ile ilgili olarak oluşturulan resmi web sayfası olan kadin.tbb.gov.tr'de kısa bir açıklama yapıldı. Sayfanın girişinde kongre afişi ile birlikte; "Kongremiz iptal edilmiştir" notunun düşürüldüğü görüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.