banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

İddialar Sonrası İl Başkanı Bahattin Yıldız, Mehmet Cafer'e Dava Açtı

Dün Saadet Partisi Eski Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Cafer'in Sosyal medya hesabından ortaya attığı,  "AK Parti il binası kirasını, 4 aydır maaş alamayan elemanların ücretini ve başkanlığın birikmiş tüm borçlarını Dicle Dedaş elektrik kurumu ödediği iddiası sonrasında açıklama yapan  Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, asılsız, dayanağını olmayan, yalan,  iftira  ve kara propaganda olduğunu belirtti.

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI"

Konu ile ilgili yazılı açılama yapan İl Başkanı Bahattin Yıldız, Hukuki süreci de başlattığını belirterek; “Tüm iftiralara karşı nasıl ki bugüne kadar savcılıkta hukuki işlemleri sürdürdük, bundan sonra da bunlar sırtlarını kime ve nereye dayamış olurlarsa olsunlar gereğini yapmaya devam edeceğiz. O isimler de izledikleri bu yolla hiçbir şey kazanamayacaklarını anlayacaktır. Bizler AK teşkilatlar olarak, Şanlıurfamız için çalışmaya devam edeceğiz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi ; Durmak Yok Yola Devam.” dedi.
Göreve geldiği günden beri halkın arasından çıkmayan,  bütünleştirici, uzlaştırıcı ve mütavazı kişiliğiyle gönülleri feth eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız,  hiçbir gücün kente hizmetten kendilerini alıkoyamayacağını belirterek, “ Öteden beri Şanlıurfa'mızın yükselen bir değer olmasını hazmedemeyen ve temsil ettiklerini iddia ettikleri zihniyetle hiçbir alakası olmayan, bir kaç müfteri Şanlıurfamızı kısır çatışmaların içine ve geri kalmışlığa mahkum etmek istiyorlar” şeklinde konuştu.
Geri kalmışlığın mimarı olan bu şahısların, bugün modern Şanlıurfa’nın  ve büyümenin önünü kesmek istediklerini vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti;  “Bizi geçmişteki kısır çatışmaların içine çekmek isteyenler, sosyal medyada ahlaksızca paylaşımlar yapıp iftira ve karalama politikası izleyenler şunu çok iyi bilsinler ki; hiçbir güç bizi güzel kentimize, sevdamız Şanlıurfamıza hizmet etmekten alı koyamaz Partimizde kongreye gittiğimiz bu süreçte her türlü yalan, iftira ve kara propagandaya başvuruyorların tavrı memleket düşmanlığı ile eş değerdir. Art niyetliler şunu iyi bilsinler ki;   bugüne kadar dürüstlüğümüzden taviz vermedik bundan  sonra asla taviz vermeyeceğiz. Müddei iddiasını ispatlamakla mükelleftir. İddiasını İspatlamayan, alçaktır, şerefsizdir. Bizim için vatandaşlarımızın menfaati tüm kurumların üzerindedir. Nasıl ki bugüne kadar hep vatandaşlarımızın yanında olduysak, bundan sonra da olacağız.  Bizim sevdamız Şanlıurfa” dedi.

CAFER NE DEMİŞTİ:

Şahsına ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Saadet Partisi Eski Belediye Meclis Üyesi Mehmet Cafer, Dicle Elektriğin AK Parti İl Binasının kirasını ve çalışanların parasını ödediğini iddia etmişti.

İşte Cafer'in Yapyığı o paylaşımın tam metni:
Az önce. AKP Şanlıurfa il başkanlığı binasında çalışanlar 4 aydır maaş alamıyormuş elektrik ve su faturaları ve binanın kirası ödenemiyormuş ve ayrıca başkanlığın esnafa borcu varmış. Sıkı durun bu paraları hangi kurum vermiş olabilir? Urfa'nın anasını ağlatan her sayaç değişiminde abone sahibine kaçak işlemi yapan aç kapa bedeli olarak 50 TL alan her müşterisinden her ay okuma bedeli diye kazıklayan kafasına göre faturaları şişiren kayıp kaçak bedeli olarak her müşterisini soyan hırsız 2019 yılında %50 zam yapan kurum ödemiş.. Şaşırdınız mı..??

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET EMİN DEMİREL 4 yıl önce

MEHMET CAFER BEY EĞER ELİNDE BELGE VARSA AÇIKLA YOKSA BU BİR İFTİRADIR İFTİRADA BİR MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ

Avatar
BİLAL Açin 4 yıl önce

MEHMET CAFER BEY EĞER ELİNDE BELGE VARSA AÇIKLA YOKSA BU BİR İFTİRADIR İFTİRADA BİR MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ BUNUN SONUCU MAHKEMEDE BİTER BÜYLE ASILSIZ İFTIRA ATMAYIN

Avatar
Ömer faruk. 4 yıl önce

Bu idaalar doğru değil ise DEDAŞ zülmüne neden bir çare uretemediniz. Dedaş tan şikayetçi olmayan tek bir vatandaş varmı. Bu kulak tikama sebebi nedir sayın il baskan

Avatar
Ömer faruk. 4 yıl önce

Bu idaalar doğru değil ise DEDAŞ zülmüne neden bir çare uretemediniz. Dedaş tan şikayetçi olmayan tek bir vatandaş varmı. Bu kulak tikama sebebi nedir.