banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Hayırsever İnsan İbrahim Toru Vefatından Sonra da Yüzleri Güldürdü

Medya alanından da önemli bir çığır açan Kanal Urfa yönetim kurulu başkanı İbrahim Toru, Eylül ayında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Toru’nun sevgisi yurt dışına kadar ulaştı. Rahmetli İbrahim Toru için Afrika’da hayırseverler tarafından ihtiyaç sahibi yüzlerce çocuğa yemek ikramı yapıldı.

Hayattayken muhtaç birçok ülkeye ve aileye yardım etmiş iyilik hareketleriyle gönülleri fetheden İbrahim Toru’nun vefatından sonrada ismi yine iyilik hareketiyle devam etti.
Afrika’da hayırseverlerin organizesi ile İbrahim Toru’nun hayrına ihtiyaç sahiplerine yemek verildi. Yemek öncesi rahmetli Toru için dua edildi. Merhum Toru yaşarken de kendi memleketinde yaşayan yardıma muhtaç ailelerin yanında olmuş çoğu ülkede bile iyilik hareketleri gerçekleştirmişti.

KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞMÜŞTÜ
İş İnsanı Toru 11 Eylül’de rahatsızlanınca Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınmıştı. Toru, durumunun ağırlaşması üzerine Gaziantep‘teki özel bir hastaneye sevk edildi. Şanlıurfa‘nın sevilen simalarından olan iş insanı Toru, geçtiğimiz yıl 25 Eylül 2020 yılında doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Kaynak: Urfanatik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.